Roze Kafé

Door André Menting op 25 januari, van 19:30 tot 22:00, PvdA Achterhoek Regiokantoor, Bilderdijkstraat 20, Doetinchem | PvdA Achterhoek Regiokantoor, Bilderdijkstraat 20, Doetinchem

Tijdens het Roze Café van Pvda Doetinchem en PvdA Roze Netwerk staan we stil en praten we over LHBTI in Gelderland en de rest van Nederland.

We gaan met een panel, bestaande uit Marianne Kock (raadslid Doetinchem), Antoine van Lune (voorzitter a.i. PvdA Roze Netwerk), Janneke van Maanen (voorzitter COC Midden-Gelderland), Daan Janssen (voorzitter Dito Nijmegen) en Ricardo Brouwer (kandidaat-Statenlid PvdA Gelderland) in discussie over het onderwerp, onder bezielende leiding van John Kerstens.

Na de interessante discussie spelen we een Roze Quiz waarbij de winnaar niet zonder lege handen naar huis zal gaan. En een Roze Café zou geen café zijn als we niet af zouden sluiten met een borrel inclusief een hapje.

De avond is gratis toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van PvdA. Iedereen die interesse heeft in het onderwerp is van harte welkom!

Tot 25 januari!

Meer informatie vind je hier.

André Menting

André Menting

  Woont in: Stokkum in een voormalig café aan de Kastanjelaan. En vroeger in Didam aan de Leliestraat met uitzicht op de voormalige boerderij met weiland en boomgaard van Fierkens, het tegenwoordige Lockhorstpark. Mijn ouders zijn geboren en getogen in Nieuw-Dijk.   Wat breng ik mee: Ik luister naar mensen en leg verbindingen. Alleen sámen

Meer over André Menting