Bezoek Tweede Kamer

Door Ton Vriezen op 7 september 2019

Donderdag 17 oktober kunt u met de PvdA raadsleden Els Rutting, Ingrid Wolsing en Dini Burgers een bezoek brengen aan de Tweede Kamer in Den Haag. Tijdens dit bezoek maken we een rondgang door het gebouw en gaan we vervolgens in debat met Tweede Kamerleden van de PvdA. Belangrijke onderwerpen zijn, hoe we omgaan met het sociale en culturele domein in gemeenten zoals Montferland. In de gemeente Montferland huldigt de huidige coalitie het principe, dat alles budget neutraal moet ( dus alleen uitkeringen vanuit het Rijk mogen worden gebruikt). Met afbraak van sociale voorzieningen als gevolg? Dit in tegenstelling tot veel andere gemeenten in Nederland. Een ander onderwerp van het debat is hoe we kunnen omgaan met de klimaatdoelstelling. We zijn benieuwd hoe de Tweede Kamer fractie van de PvdA met dat onderwerp om gaat.

Wij vertrekken ‘ s morgens per touringcar om 09.30 uur en zijn in de namiddag om 17.30 uur terug in Didam. Na het bezoek aan de Tweede Kamer en de lunch, kunt u in de middag op eigen gelegenheid Den Haag bezoeken met als bezienswaardigheden bijvoorbeeld de aantrekkelijke binnenstad of het Mauritshuis museum.

Wij nodigen zowel leden als niet-leden uit om met ons mee te gaan. Iedereen is van harte welkom. U kunt zich opgeven bij genoemde raadsleden zowel telefonisch als per mail . De eigen bijdrage bedraagt tien euro. Dit is voor de reis en een lunch in de Tweede Kamer.

De drie PvdA-raadsleden

Ton Vriezen

Ton Vriezen

Ton Vriezen woont in Zeddam

Meer over Ton Vriezen