Door Ingrid Wolsing op 16 december 2013

Drukke tijden

Zo aan het eind van het jaar is het altijd vreselijk druk. Alles wat normaal in vier weken wordt gedaan moet nu in drie weken gepropt worden en daar komen dan ook nog de verkiezingen bij. Daarbij heb ik soms het idee dat de kerstvakantie ook een soort deadline is, alsof daarna niets meer gebeurt. Drukke tijden dus. Deze week begon voor mij goed want ik werd gekozen als lijsttrekker. Tijdens een leuke ledenvergadering waarin we ook nog het verkiezingsprogramma hebben vastgesteld. En dan nu aan de slag met het voeren van de campagne. De campagnecommissie heeft al hele leuke ideeën, waar we binnenkort met elkaar over gaan praten. Tijdens een echte ‘aftrapbijeenkomst’. Ik heb er zin in!

Daarnaast gaat het werk gewoon door. Donderdag heb ik een collegebesluit mogen toelichten over extra subsidie voor de Buitenlijn (o.a. praktische hulp voor mensen die met armoede te maken hebben) en de Schuldhulpmaatjes. Deze activiteiten zijn van Welcom en speciaal bedoeld voor de doelgroep die voor ons als PvdA altijd, en terecht, extra aandacht krijgt.  Ik ben er van overtuigd dat, omdat wij in de coalitie zitten, deze groepen meer en beter ondersteund worden. Hopelijk kunnen we dit ook na de verkiezingen continueren, want het is helaas hard nodig.

Ingrid Wolsing

Ingrid Wolsing

Woont: In Didam   Dit ben ik: Ik ben vanaf mijn studententijd (en dat is al weer heel lang geleden) politiek actief. Enkele jaren na mijn studie ben ik weer in Didam gaan wonen en wilde ik mij met de gemeentelijke politiek bezig houden. Ik ben toen lid geworden van de PvdA omdat dat de

Meer over Ingrid Wolsing