Montferlandse kandidaten voor zowel provincie als waterschap

Door André Menting op 6 maart 2019

Op woensdag 20 maart gaan we weer naar de stembus. Er zijn dan twee verkiezingen: één voor de leden van Provinciale Staten en één voor het algemeen bestuur van het waterschap. Bijzonder is dat u voor beide verkiezingen uw stem kunt uitbrengen op Montferlandse kandidaten. Wanneer u op hen stemt, vergroot u de kans dat een sociaal Montferlands geluid wordt gehoord in beide besturen.

Jan van Zomeren is kandidaat voor de verkiezingen voor Provinciale Staten. Met zijn ervaring in de politiek brengt hij heel wat kennis en wijsheid mee. Zijn plek 18 op de kandidatenlijst vindt hij prima, omdat Jan vindt dat de jongeren voorrang moeten hebben. Het verkiezingsprogramma van PvdA Gelderland kunt u hier lezen. Zeker zijn van een eerlijke toekomst? Stem dan PvdA! Wilt u weten hoe PvdA zich verhoudt tot andere partijen, doe dan hier de stemwijzer.

André Menting is kandidaat voor het Algemeen Bestuur van Waterschap Rijn en IJssel. Hij heeft de nodige politieke ervaring als raadscommissielid in Montferland en in zijn werk heeft hij regelmatig te maken met diverse Waterschappen. Dat maakt hem een goede kandidaat. Niet voor niets staat hij op nummer 3 van de kandidatenlijst. Het verkiezingsprogramma van PvdA Rijn en IJssel vindt u hier. Zeker Zijn van droge voeten en een sociaal waterschap? Stem dan op 20 maart PvdA! Wilt u weten wat de verschillen zijn van PvdA Rijn en IJssel met de andere partijen, kijk dan hier.

André Menting

André Menting

  Woont in: Stokkum in een voormalig café aan de Kastanjelaan. En vroeger in Didam aan de Leliestraat met uitzicht op de voormalige boerderij met weiland en boomgaard van Fierkens, het tegenwoordige Lockhorstpark. Mijn ouders zijn geboren en getogen in Nieuw-Dijk.   Wat breng ik mee: Ik luister naar mensen en leg verbindingen. Alleen sámen

Meer over André Menting