Door Justin van Moll op 7 maart 2022

Stichting Mechteld ten Ham  ’s-Heerenberg

Stichting Mechteld ten Ham  is de creatieve kracht achter o.a. het Fluisterwoud de braderie markt, van heksen tot kabouters en paddenstoelen. Zij brengen ”sprookjes” tot leven voor alle kinderen in Montferland.
Dit alles wordt gedaan met vrijwilligers waarbij de oproep vanuit de Stichting is om als vrijwilliger aan te melden via; [email protected] of contact te nemen via facebook Mechteld ten Ham.
De stichting heeft u hard nog voor de jaarlijkse evenementen die georganiseerd worden en  het aankomende jubileum van 650 jaar stadsrechten waar in ook het historische verhaal over ”Mechteld ten Ham” in beeld is.

Mechteld ten Ham” is het historische verhaal van een ‘s-Heerenbergse vrouw die onterecht werd beschuldigd van hekserij. De stichting “Mechteld ten Ham”  is met veel vrijwilligers het hele jaar door actief om het cultuurhistorische verhaal door te geven en te bewaren. Deze inzet hebben wij als PvdA willen waarderen door het overhandigen van rozen en hen daarmee te bedanken voor hun inzet voor behoud van de cultuur historie van ’s-Heerenberg.

 

Justin van Moll

Justin van Moll

Woont: ‘s-Heerenberg (Bergh) Dit ben ik: Justin van Moll, Woontachtig vlak naast voetbal club FC Bergh en de Brandweer op 25 meter afstand van het prachtige Bergherbos, waar ik wandel met onze blonde labrador Sandy in de akkervelden waar los gerend kan worden tot het gebied van de historische windmolen. Ik ben vanaf 1 juli 2017

Meer over Justin van Moll