Meer cultuur in Montferland!

Door Ton Vriezen op 13 januari 2018

Wij organiseren op 1 februari 2018 een avond over cultuur in de theaterzaal van het Barghse Huus in ‘s-Heerenberg.

De avond is bestemd voor alle inwoners van de gemeente Montferland. Zij kunnen kennis nemen  van de ideeën van de sprekers , zoals de gedeputeerde Josan Meijers van de provincie Gelderland, de directeur van de Muziekschool Oost-Gelderland Henk Lubberdink, en ook Wethouder Ingrid Wolsing zal vragen beantwoorden in het panel. Namens de PvdA zullen Els Rutting  (cultuur, cement van de samenleving), André Menting (Professionele ondersteuning belangrijk) en Dini Burgers (goede accommodaties van onschatbaar belang), hun mening vertolken. De bezoekers krijgen voldoende tijd om met de sprekers in debat te gaan. De gespreksleider is Felix van Moll.

Er is entertainment in de vorm van een optreden van leerlingendocenten van de muziekschool en de Boetners zullen de avond afsluiten. De avond begint om 19.30 uur en vanaf 19.00 uur is de inloop. Koffie/thee is zowel tijdens de inloop en pauze gratis. Alle inwoners van Montferland zijn van harte welkom.

De avond is het vervolg op de thema avond over zorg in Didam, de avonden over het verkiezingsprogramma 2018-2022 en het bezoek aan het Europarlement in Brussel. PvdA Montferland wil zo de inwoners mee laten denken over het beleid in de gemeente Montferland.

Blijf op de hoogte door het volgen van onze facebookpagina of twitteraccount.

Ton Vriezen

Ton Vriezen

Ton Vriezen woont in Zeddam

Meer over Ton Vriezen
Word lid van de PvdA!

Word lid van de PvdA!

Samen kunnen we onze idealen waarmaken.
Doe mee en word lid!

Word lid