Start meldpunt wasvoorziening Montferland

Door Ingrid Wolsing op 29 maart 2021

Lijst Groot Montferland, PvdA en Fractie Rob Mos hebben besloten om gezamenlijk een meldpunt voor de wasvoorziening in Montferland op te richten.

De reden hiervoor is dat wij al een aantal weken verontrustende signalen ontvangen over de wijze waarop de wasservice per 1 april gaat worden uitgevoerd. Mensen krijgen bericht dat ze 1 uur minder hulp bij het huishouden ontvangen omdat de was nu op een andere wijze uitgevoerd gaat worden. Mensen maken zich daar zorgen over.

Ook ontvangen wij berichten over de wijze waarop personeel wordt overgenomen door de nieuwe uitvoerder van de hulp bij het huishouden.

Met dit meldpunt willen wij zoveel mogelijk ervaringen verzamelen. Natuurlijk staan we ook open voor zaken die goed gaan. Doel van het meldpunt is niet om de gemeente aan te vallen, maar wel om te komen tot een beleid en een uitvoering die uitgaan van menselijke waardigheid en daadwerkelijke hulp voor degenen die dat nodig hebben.

Het meldpunt is te bereiken via het mailadres [email protected] Indien gewenst kan er ook een persoonlijk of telefonisch gesprek plaatsvinden.
Alle gegevens gemeld via dit meldpunt zullen in vertrouwen worden behandeld. Persoonlijke zaken zullen met niemand gedeeld worden, tenzij na uitdrukkelijke toestemming van de melder voor het oplossen van een concrete zaak.

Voor meer informatie kunt u onze Meldpunt folder downloaden. Deze folder mag uiteraard gedeeld en verspreid worden.

 

Ingrid Wolsing

Ingrid Wolsing

Woont: In Beek Dit ben ik: Ik ben vanaf mijn studententijd politiek actief. Enkele jaren na mijn studie ben ik weer in Didam gaan wonen en wilde ik mij met de lokale politiek bezig houden. Ik ben toen lid geworden van de PvdA omdat dat de partij is die het dichtst bij mijn idealen staat.

Meer over Ingrid Wolsing