Wisseling van de wacht

Door André Menting op 2 april 2018

Jij als kiezer hebt gesproken en dankzij jou hebben we onze drie raadzetels kunnen behouden. Met 15% meer stemmen dan vier jaar geleden, bedanken we je voor het genoten vertrouwen.

Tijdens de raadsvergadering van woensdag 28 maart zijn de oude raadsleden van hun taak ontheven. Onze PvdA-raadsleden namen ook afscheid: Herman, Diana en Sandra, super bedankt! Diana kreeg nog een extra formele blijk van dank voor haar 20-jarig raadslidmaatschap, toen ze geridderd werd in de orde van Oranje-Nassau. Ook de raadscommissieleden (Felix, Jorden, Jan en André) werden bedankt voor hun inzet.

Op donderdag 29 maart werd de nieuwe gemeenteraad geïnstalleerd. Ingrid, Els en Dini legden hun eed of verklaring af en zullen zich de komende vier jaar inzetten voor een sterker en socialer Montferland.

André Menting

André Menting

  Woont in: Stokkum in een voormalig café aan de Kastanjelaan. En vroeger in Didam aan de Leliestraat met uitzicht op de voormalige boerderij met weiland en boomgaard van Fierkens, het tegenwoordige Lockhorstpark. Mijn ouders zijn geboren en getogen in Nieuw-Dijk.   Wat breng ik mee: Ik luister naar mensen en leg verbindingen. Alleen sámen

Meer over André Menting